Eko-rok festival AIR FEST 24. i 25. juna u Obrenovcu

Pixabay

Eko-rok festival AIR FEST ove godine će se održati 24. i 25. juna u Obrenovcu.

AIR FEST je vođen idejom da podseti da ekonomski razvijene zajednice koje koriste svoje okruženje isto toliko moraju da mu vrate kroz brigu o životnoj sredini i poštovanje osnovnih standarda kvaliteta života koji na prvom mestu podrazumevaju čist vazduh, navodi se u saopštenju festivala. 

"I ove godine smo na vratima Obrenovca, grada iz kojeg se vidi, mesta iz kojeg se oseća, ali se o tome ne čuje ništa", piše u saopštenju. 

Tokom dve festivalske večeri u obrenovačkom izletištu Zabran, na obodima zabranske šume, u prostoru "Kod tri lepe" nastupiće poznata imena naše autorske i tribjut scene  (U zmajevom gndezdu, Artheist rap, Artan lili, Samostalni referenti), najavljuju organizatori. 

"Ekološka crta programa, sa druge strane, biće panel radionice na teme o važnosti zaštite životne sredine  (Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu), kao i predstava za decu i mlade "Mala bara puna krokodila" u kojoj bara svakog dana postaje sve smrdljivija i manja, a barske životinje više ne mogu da žive od biznismena Prljavka", piše u saopštenju. 


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.